Antivirus zaštita

Od izuzetne važnosti za pravilan rad Vašeg računara jeste postojanje antivirus zaštite i uklanjanje virusa i programa koji su eventualno već u Vašem računaru. Virusi ne samo da znaju da usporavaju rad računara, već umeju i da ga onespoobe, obrišu Vam izvesne podatke, onemoguće korišćenje istih ili ih proslede njihovim vlasnicima. U cilju čuvanja vama bitnih podataka i onezbeđivanja normalnog rada na računaru, jedino rešenje jeste antivirus zaštita. U današnje vreme, koristiti internet bez ikakve zaštite potpuno je neprihvatljivo. Pitanje je momenta kada ćete na taj način “pokupiti” neki virus, malware, spyware, trijanca… Ono što je najgore jeste činjenica da se mnogi od njih instaliraju, a da Vi toga niste ni svesni.

Kada je u pitanju antivirus zaštita, bolje je imati bilo kakvu nego nikakvu. Ipak, na raspolaganju Vam je širok spektar antivirus programa koji Vam obezbeđuju bezbedno surfovanje internetom. Neki od njih su bespatni, a neki antivirus programi se plaćaju. Među besplatnim antivirusima, na raspolaganju su Vam: Avira, Avast, AVG, Norton i mnogi novi koji se pojavljuju ali koje prvo morate dobro proveriti na osnovu komentara korisnika. Licenca za ove antivirus programe je besplatna tokom prvih 365 dana.

Antivirus programi koji se plaćaju periodično su znatno sigurniji i bolji od besplatnih. U njima se mogu naći dodatni  zaštitni moduli i ostalo. Jedan od najboljih takvih antivirusa je Kaspersky. Prevencija je takođe veoma bitna. Najbolje bi bilo ništa ne skidati i ne instalirati programe i krekove sa neproverenih sajtova.

Virus možete “pokupiti” i sa USB-ova. Radi prevencije od ovoga je najboljiUSB Autorun protector – USB Disk Security.

Izaberi filtere
Prikaži:
Prikazano 1~1 od ukupno 1 proizvoda
Sortiraj:

F-Secure Softver Internet Security

Na lageru u skladištu
1.983,88 din Dodaj u korpu