Dell

Dell Technologies objedinjuje sva iskustva sticana godinama kako bi pomogli kupcima da idu u korak sa digitalnim inovacijama radi unapređenja sopstvenog uspeha. Digitalni stručnjaci u ovoj kompaniji isporučuju proizvode čitavom spektru industrija, pa je sama kompanija podeljena u više grupacija kao što su Dell, Dell EMC, Secureworks, Virtustream i VMware. 

"Zamišljamo budućnost koja je bolja od današnjice. “ - Michael Dell.

Majkl Del je 1984. godine osnovao Dell da bi direktno opsluživala kupce računarima koji ispunjavaju njihove potrebe. Kompanija je nazvana PC’s Limited, a on je u to vreme još uvek bio student na Univerzitetu Teksas. Sledeće godine, Dell je izašao sa prvim računarom pod nazivom Turbo, koji je imao procesor od 8 MHz. Osnovni cilj je bio da se proizvedu sistemi personalnih računara koji su bili kompatibilni sa IBM-om.

Ono što je kompaniju odvajalo nije bila samo orijentisanost prema kupcima, već i mogućnost da ljudi prilagode računare sebi tokom procesa poručivanja. Ovo je bilo moguće, pošto se svaki računar pojedinačno sastavljao. Godine 1996, Dell je počeo da prodaje svoje proizvode preko svog web sajta i tri godine kasnije, preuzeli su Compaq. Ostalo je istorija.

Prikaži:
Prikazano 1~24 od ukupno 0 proizvoda
Sortiraj:


Nema traženih proizvoda