Zaštitne maske i folije

Zaštitne maske i stakla za mobilne telefone igraju ogromnu ulogu u čuvanju ekrana vašeg uređaja, i samog uređaja. S obzirom na to da je mobilni telefon nešto bez čega većina ljudi ne izlazi iz kuće, a često košta mnogo, sigurni smo da želite da učinite sve kako biste ga osigurali i zaštitili od mogućih lomova. Upravo iz tog razloga ono što bi prvo trebalo da kupite od dodatne opreme jesu zaštitna stakla za mobilne telefone, kao i zaštitnu masku koja će sačuvati hardverski deo vašeg uređaja.

Pametni telefoni su u poslednjoj deceniji dominirali na tržištu mobilnih telefona. S obzirom na to da dolaze sa ekranom osetljivim na dodir, veoma je važno zaštititi taj isti ekran od mogućih “nezgoda“. Bilo kakva ogrebotina ili oštećenje na ekranu može ga učiniti estetski i vizuelno neprivlačnim, ali isto tako može dovesti do njegovog potpunog onesposobljenja. Zato su zaštitna stakla uvek isplativiji izbor. Popravka oštećenog ekrana nikada nije jeftina (o vremenu za popravku i da ne govorimo), a staklo ili folija za ekran mogu ga u potpunosti zaštititi od toga.

Zaštitno staklo za telefon uvek se mora nabaviti baš za onaj model telefona koji koristite. To je veoma važno zbog funkcionalnosti samog stakla. Kada odaberete pravo staklo ili foliju za vaš model telefona, ono mora da pokriva celokupan ekran. Jedino na taj način ga zapravo i štiti prilikom padova ili sličnih opasnosti. Ova vrsta dodatne opreme za telefon štiti i održava i samu vrednost vašeg telefona. Ukoliko ikada odlučite da ga prodate, sasvim sigurno ćete dobiti veću cenu ukoliko je ekran besprekoran ili “kao nov“. 

Zaštitna maska i stakla za mobilne telefone sprečavaju da se ekran slučajno ošteti ili ogrebe. Ukoliko se pitate zbog čega kupiti zaštitno staklo umesto folije (koja često bude jeftinija opcija) znajte da su nova stakla sačinjena od više slojeva koji ga čine veoma otpornim. Ovo čini staklo za telefon i do 4 puta izdržljivijim u odnosu na klasičnu foliju za ekran. Čak iako vam se polomi zaštitno staklo prilikom pada, ekran telefona će u većini slučajeva ostati neoštećen. Staklo neće učiniti vidljivost vašeg ekrana manjom, već će rezolucija ostati potpuno nepromenja. Slika na ekranu koji koristi zaštitno staklo biće ista kao i da stakla nema. U odnosu na foliju, staklo potpuno prirodno izgleda prelepljeno preko ekrana, a prst na ekranu klizi bez problema. Sa druge strane, u slučaju da se folija ogrebe ili ošteti, to će se pod prstima i osećati. Upravo iz ovih razloga, uvek je bolje koristiti zaštitno staklo za mobilni telefon umesto folije. Važno je samo znati kako se ono pravilno postavlja, kako biste dobili potpunu zaštitu za vaš telefon.

Maske za mobilne telefone imaju tradiciju kada su u pitanju određene boje, ali svakodnevno dobijamo nove modele i dizajne koji se prilagošavaju trendovima. Dobra i interesantna maska za telefon je postala nezaobilazni modni detalj bez obzira na uzrast ili pol.

Prikaži:
Prikazano 1~24 od ukupno 0 proizvoda
Sortiraj:


Nema traženih proizvoda