Plaćanje na rate

KUPOVINA NA RATE:

PLAĆANJE INTESA KARTICAMA DO 6 RATA  DIREKTNO PREKO SAJTA

Ukoliko ste vlasnik Intesa kreditnih kartica, nudimo mogućnost plaćanja robe do 6 mesečnih rata bez kamate. Ovaj oblik plaćanja je dostupan prilikom kupovine preko sajta.

Minimalan iznos računa za kupovinu na rate je 10.000 dinara.

 

POUZEĆEM – PLAĆANJE PRILIKOM DOSTAVE, GOTOVINOM

Ukoliko ste odabrali ovaj način, porudžbinu plaćate prilikom dostave robe i to gotovinom Dovoljno je da pripremite iznos novca koji ste dogovorili sa prodavcem i sačekate da Vam kurir dostavi robu.

 

KARTICAMA – PLAĆANJE DIREKTNO PREKO SAJTA

Porudžbinu možete platiti korišćenjem Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard ili American Express platnih kartica. Na kartici mora biti omogućeno online (internet) plaćanje od strane banke izdavaoca.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja.

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: Ime i prezime, Broj kartice, Datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati na Vašoj kartici.

 

UPLATNICOM – PLAĆANJE U POŠTI ILI BANCI - ZA FIZIČKA LICA

Plaćanje uplatnicom podrazumeva da svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci. Takođe, plaćanje možete izvršiti i putem elektronskog bankarstva.

 

VIRMANSKI – PLAĆANJE PO PREDRAČUNU (PROFAKTURI), NALOGOM ZA PRENOS SREDSTAVA - ZA PRAVNA LICA

Plaćanje virmanom ili nalogom za prenos namenjen je pravnim subjektima. Ukoliko predstavljate pravno lice u procesu kupovine dovoljno je da odaberete ovaj način plaćanja. Neposredno nakon potvrde Vaše porudžbine na e-mail adresu koju ste koristili prilikom registrovanja Vašeg naloga, dobićete profakturu po kojoj možete izvršiti plaćanje. Po evidentiranju Vaše uplate, pošiljka će biti poslata na Vašu adresu.

 

USLOVI KORIŠĆENJA

 

Preko reda d.o.o. se obavezuje na privatnost Vaših ličnih podataka koji će biti korišćeni isključivo u svrhe kupovine na našem web sajtu.

Prilikom pregleda proizvoda primetićete da pored svakog posebno postoji dugme "kupi".

Klikom na to dugme bićete obavešteni da se proizvod nalazi u Vašoj korpi. Moguće je više puta dodati isti proizvod u korpu.


U svakom trenutku omogućen Vam je pregled svih proizvoda koje želite da kupite.

Jednostavnim klikom na ikonicu korpe u gornjem desnom uglu sajta otvarate stranicu na kojoj su prikazani svi proizvodi spremni za kupovinu.

Proizvode veoma lako možete obrisati iz korpe ili povećati/smanjiti broj željenih proizvoda klikom na + ukoliko želite veći broj ili - ukoliko želite manji broj.

Kada ste spremni da izvršite kupovinu potrebno je samo da na stranici korpa kliknete dugme "Potvrđujem sadržaj korpe".

Nakon toga je neophodno da se registrujete.

Proces registracije je veoma jednostavan i od Vas zahteva samo osnovne lične podatke. Obavezujemo se na privatnost Vaših ličnih podataka koji će biti korišćeni isključivo u svrhe kupovine na našem web sajtu. Ukoliko ste se predomislili u vezi kupovine i želite nešto da promenite, jednostavno se možete vratiti na stranicu korpa.

Posle odabira proizvoda i registracije, birate način dostave, plaćanja, poveravate da li ste ispravno uneli svoje podatke i potvrđujete kupovinu. Na taj način je Vaša porudžbina kompletirana i možete da očekujete da Vas u roku od 24 sata kontaktira naš operater zadužen za internet prodaju.

Zaštita prilikom plaćanja putem interneta - Prilikom plaćanja karticom putem interneta, unos podataka o kartici se vrši na zaštićenoj stranici Banke, a prenos preko interneta u zaštićenoj (kriptovanoj) formi korišćenjem SSL protokola i PKI sistema. Podaci o platnoj kartici ni u jednom trenutku nisu dostupni našem sistemu.

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.

Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Trenutnu raspoloživost možete proveriti besplatnim pozivom Call Centra na +381 (011) 41 42 090 ili slanjem upita na e-mail [email protected]

 

* Izražene cene sa popustom za gotovinska plaćanja na našem sajtu važe isključivo za online poručivanje.


* U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Preko reda D.O.O je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.