Lenovo

Priča kompanije Lenovo uvek se odnosila na oblikovanje računarske inteligencije radi stvaranja boljeg sveta. Uz najširi svetski portfolio tehnoloških proizvoda, pružaju svoju viziju pametnije tehnologije za sve putem proizvoda, rešenja, softvera i usluga koje pojedinci, zajednice, preduzeća i čitava populacija treba da ispune svoj potencijal.

Danas industrije preoblikuju i preispituju ono što prave i kako to rade. Virtuelna zdravstvena zaštita. Daljinsko obrazovanje. Pametnija kupovina. Za sve se mora napraviti pametnija tehnologija. Kao tehnološka kompanija Fortune Global 500 i jedna od kompanija u svetu kojoj se magazin Fortune divi, misle i deluju globalno. Proboji se ne rađaju u balonu i potrebne su sve vrste ljudi i gledišta da bi tehnologija postala pametna. Navode da su ponosni što koriste raznolikost više od 63.000 zaposlenih kako bi uslužili kupce na 180 tržištaa ujedno i redefinisali i proširili ograničenja onoga što tehnologija može.

Veruju da mogu najviše uticati na društvo kada rade zajedno. Zbog toga su se obavezali na GSMA digitalne deklaracije koje identifikuju zajedničke vrednosti u tehnološkoj industriji za etičku digitalnu budućnost.

A to započinje osiguravanjem da se svi glasovi čuju unutar i izvan kompanije. Potpisali su za Vrednih 500, koji ima za cilj:Ko smo mi

  • Povećanje zastupljenosti različitih glasova u dizajnu proizvoda i rešenjaKo smo mi
  • Korišćenje razmere i globalno prisustvo za podizanje svesti i zalaganje za inkluzijuKo smo mi
  • Vožnja ambicioznih ciljeva za poslovanje oko raznolikosti i inkluzije u svim oblicima
Izaberi filtere
Prikaži:
Prikazano 1~2 od ukupno 2 proizvoda
Sortiraj:

-11%

Lenovo Laptop V15 15.6 i3-1215U (82TT00H8BM)

Na lageru u skladištu
44.998,99 din 39.999,00 din Dodaj u korpu