Multipraktici

Prednosti ovog multipraktik ili višenamenskog aparata definitivno su u vezi sa njegovim brojnim funkcijama. Većina multripraktika koje danas možemo pronaći na tržištu vam omogućuje da pomoću njega obavljate više radnji: seckanje, rendanje, ceđenje, blendanje, pasiranje, pravljenje bistrih sokova, kašica, mućenje različitih kremova, pa i pravljenje raznih testa. Iz svega ovoga sledi i više nego logičan zaključak da je multipraktik uređaj koji skoro pa da menja sve ostale uređaje u kuhinji.  Multipraktik će vam sigurno uštedeti vreme u pripremi raznoraznih obroka i omogućiće vam da sačuvate snagu. 

Jedina mana ovog uređaja je to što je veliki i glomazan. Neće moći da ga prenosite a vađenje iz kutije svaki put kada poželite da ga koristite će biti noćna mora. iskreno, nemojte ga kupovati ukoliko niste u stanju da pronađete mesto na kome će stajati u vašoj kuhinji. Samo pomislite na dosta dodatne opreme koju ćete morati da perete nakon korišćenja. Manjak prostora, haos u sudoperi.

Multipraktik ima dodatke za rendanje, za testo, električne cediljke, nastavak za mućenje šlaga, štapići za miksiranje, blender i sokovnik, a pojedini modeli ovih uređaja imaju čak i fioku za odlaganje svih ovih dodataka, koje onda montirate po potrebi, što znači da zauzimate manje prostora u kuhinji. Najnoviji modeli imaju i grejače pa se koriste i za pravljenje supa.

Posude koje dobijate uz multipraktike su po pravilu sve izrađene od kvalitetne debele plastikeodnosno staklo nije u opciji, što se možda neće dopasti onima koji su zagovrnici toga da plastiku u kuhinji treba izbaciti iz upotrebe zbog njenih štetnih svojstava. Svi delovi mogu da se peru u mašini za pranje suđa, osim ako nije naznačeno drugačije u uputstvu za upotrebu, što je vrlo retko. Takođe, savetuje se da birate multipraktike koji imaju noževe od nerđajućeg čelika, jer su kvalitetniji i dugotrajniji. 

Izaberi filtere
Prikaži:
Prikazano 1~1 od ukupno 1 proizvoda
Sortiraj:

Tristar Multipraktik MX-4167 beli

Na lageru u skladištu
7.390,00 din Dodaj u korpu