Platna za projektore

Platno za projektore spada u grupu proizvoda koji imaju opšti naslov Dodatna oprema za projektore iako ga mnogi smatraju sastavnim delom projektora. Činjenica je da se platno dodatno kupuje i da je potrebno da zadovolji par uslova. Evo šta je najbitnije:

Platno biramo na osnovu potreba i prostora. Veći prostor zahteva i veće platno. Ukoliko više ljudi ima u prostoriji i gleda, potrebna Vam je veća slika kako bi svi mogli da je vide. 

Za lakše korišćenje i manupulaciju platnom, najbolje je da odaberete platna koja stoje na tronožcu. Takva platna mogu da se postave bilo gde u prostoriji bez dodatnog bušenja zidova ili plafona. Slika se može reprodukovati i na belom ravnom zidu sa projektorom, ali se donekle gubi na kvalitetu.

Materijali koji se koriste pri izradi platna su specijalno dizajnirani i testirani za upotrebu sa projektorima a sve u cilju što boljeg kvaliteta slike.

Platna mogu biti sa prednjom i zadnjom projekcijom. To znači da projektor može stajati ispred i iza platna, vidljiv ili nevidljiv publici.

 

U slučaju da niste sigurni kako odabrati najbolje platno za vas, obratite se našem asistentu prodaje.

Izaberi filtere
Prikaži:
Prikazano 1~3 od ukupno 3 proizvoda
Sortiraj: