Pica pekači

O čemu treba razmišljati kada kupujete Pica Pekač?

Lokacija: Da li želite da zadržite miris sveže pečene pice samo za sebe ili da ga podelite sa komšijama? Električne peći za pizzu obično su najbolje za unutrašnju upotrebu, dok se modeli na gas, drvo i ugalj trebaju koristiti samo napolju, gde postoji dobra ventilacija.

Veličina: Ako planirate da spremate više pica odjednom, biće vam potrebna velika pećnica. Ali ako nemate prostora, prenosiva peć za picu koja se može odložiti između upotreba mogla bi biti prava opcija.

Cena: Od nekoliko hiljada do ve'ih iznosa, pećnice za picu se razlikuju po ceni i kvalitetu. Planirajte da dodatno potrošite na važne dodatke poput kore za picu i rukavica za roštilj.

Raspon temperature: Ako želite da koristite pećnicu za pizzu za kuvanje drugih stvari, razmislite o onoj koja ima širok raspon toplote. Ako ste uporni napuljski ljubitelj pice, uverite se da vaš model dostiže idealnih 806 do 896 stepeni celzijusa.

Dizajn: Uzmite u obzir svoju estetiku. Spoljna pećnica može biti lep detalj za razgovor sa izgledom i podsećanjem na neka stara vremena. Ali elegantan i moderan dizajn mogao bi biti više vaš stil. Osim toga, oni mogu biti lakši za upotrebu.

Prenosivost: Ako vidite da kuvate picu u kampu, prenosiva pećnica je verovatno vaša najbolja opklada. Isto ako želite da uštedite prostor, jer se lako mogu odložiti za zimu.

Izaberi filtere
Prikaži:
Prikazano 1~3 od ukupno 3 proizvoda
Sortiraj: