Rančevi

Rančevi za laptopove i dodatnu opremu postaju sve popularniji modni detalj.

Prve torbe za prenosne računare su bile izrađene od jednostavnih materijala i tamnih boja. Crna, teget i braon su dominirale tržištem sve dok se na tržištu nisu pojavile ne samo vesele boje, već i slike, šare, kombinacije sa miševima... Između 2010 i 2018. godine smo imali pravu malu revoluciju u ovoj grupi dodatne opreme. Svi brendovi su se takmičili u šarama, detaljima i opcijama koje će ponuditi. Materijali su bili raznovrsni, od standardnih, preko silikonskih pa do teksasa.

Onda je sve nekako utihnulo jer su cene rančeva dostigle neverovatne iznose zbog opcija i materijala.

Trenutno možda nemamo toliki izbor kada su u pitanju boje i dezeni ali opcije ne nedostaju. Pregrade za periferije, dodatne pregrade za poslovne ljude koji idu i u teretanu za patike i opremu, sa punjačima i USB opcijama za punjenje telefona dok ste na putu, sa svetlom ili zvučnikom, sa kabanicom u slučaju kiše, sakrivenim pregradama za bitna dokumenta ili novac, i naravno sve popularnija opcija napravljenih od plastičnih boca tj. recikliranih materijala a u cilju očuvanja životne sredine.

Vaše je samo odvojite vreme i odaberete najbolju opciju za vas. Ili kontaktirate našeg asistenta prodaje i pitate za savet i preporuku.

Prikaži:
Prikazano 1~24 od ukupno 0 proizvoda
Sortiraj:


Nema traženih proizvoda