Štapni mikseri

Štapni mikser nije samo manja varijanta miksera i idealan aparat za pravljenje majoneza. Postoji još toliko načina da iskoristite ovaj mali i ne tako skupi dodatak u kuhinji. Predlažemo vam da ga izvadite iz kutije i stavite na neko vidno mesto jer ćete sada možda i shvatiti koliko je svestran.

MUĆENJE - OK, rekli smo majonez ali to nije jedino što može da umuti. Verujte nam da je pravljenje šlaga štapnim mikserom brže i možda čak i čistije. Kajgana od više jaja će biti neverovatno penasta a po žeji možete dodati i sir i začine, možda i povrće i eto idealnog doručka ili večere.

PALAČINKE - Ukoliko do sada niste pravili palačinke sa štapnim mikserom, garantujemo da kada jednom pokušate, nećete se vratiti na stari način pripreme.

VOĆNI SOKOVI I SMUTIJI - Voće i povrće, malo orašastih plodova i poneki začin. Kao da ste u nekom kafiću sa zdravim sokovima.

SUPE - Bistre supe su standard ali na jesen je lepo probati supu od bundeve, leti od praziluka ili krastavca a zimi su tu karfiol i ostalo zimsko povrće. Samo vam je mašta granica.

DOMAĆE MASKE - Iako su maske za lice u listovima, ili već gotove u tubama dosta popularne, vaše lice će biti oduševljeno domaćom maskom za negu. Vaše je samo da odaberete sastojke koji su vam potrebni, napravite je uz pomoć štapnog miskera i zavalite se u omilljenu fotelju 20 minuta do pola sata koliko je prosečno vreme delovanja. Miris će svakako biti prirodniji a maska svežija.

HUMUS - Vegetarijanska i veganska ishrana je sve zastupljenija a kumus je neizostavni deo istih. Nikada manje vremena i manje porcije nego sa štapnim mikserom. Odlično je čak iako niste vegeratijanac a imate iznenadne goste i želite brzo posluženje.

Izaberi filtere
Prikaži:
Prikazano 1~2 od ukupno 2 proizvoda
Sortiraj:

Midea Mikser štapni BH4001W crni

Nema na lageru
3.699,00 din Postavi pitanje

Midea Mikser štapni MJ-BH1OO1W sivi

Na lageru u skladištu
4.299,00 din Dodaj u korpu