Torbe i Rančevi

Materijal gejming ranca ili torbe mora biti čvrst, izdržljiv i dovoljno lagan da ga možete nositi. Takođe bi trebalo da bude dovoljno mekan da vam ne povredi leđa. Drugi važan faktor je da materijal bude vodootporan.

Rančevi su robusne torbe sa prostranim enterijerom koji odgovaraju vašoj glomaznoj opremi za e -sport. Oni treba da ponesu osnovne periferne uređaje poput tastature, slušalica za igre i powerbank. Sa dve naramenice, gejming ranac ostavlja obe ruke slobodnim za korišćenje tokom putovanja. 

Osnovno podešavanje eSports igre uključuje nekoliko gadžeta. Gejming torbe često imaju dovoljno prostora za skladištenje da prime više komada igračke opreme, uključujući konzole, kontrolere i kamere za striming. Većina modela dolazi sa odvojenim pregradama za laptop i drugim dodacima za prenosne računare, poput miševa za igre, kako bi se sprečilo ogrebotine i udarci pri putovanju. Sa unutrašnjim džepovima i naramenicama, omogućavaju bezbedno skladištenje malih naprava poput USB fleš diskova, kablova i naočara. Drugi se otvaraju za 180 stepeni kako bi se omogućilo brzo pakovanje i istovar, što štedi vreme. Obratite pažnju i na gejming torbe sa spoljnim džepovima i dodatnim tačkama za pričvršćivanje za brz pristup.

Različite eSports torbe dolaze od ppotrebe nošenja različitih veličina konzola, prenosnih računara i tableta. Kada kupujete novu torbu, odredite veličinu svoje konzole, prenosnih računara i tableta da biste izabrali onu koja odgovara. Ako niste sigurni u veličinu vašeg laptopa, izmerite je da biste dobili tačne dimenzije i veličinu ekrana. Kupovina torbe odgovarajuće veličine za vašu opremu ne samo da vam omogućava da lako nosite sve, već i smanjuje vreme pakovanja. Takođe uzmite u obzir nosivost torbe.

Težina gejming torbe direktno utiče na udobnost tokom putovanja. Uz različite komponente potrebne za kompletno podešavanje igara, odabir lagane torbe uveliko doprinosi ugodnom doživljaju nošenja. Lagani dizajn pomaže u poboljšanju prenosivosti vašeg gejming laptopa. Torbe za gejming laptopove često imaju podstavljene kaiševe i leđa za poboljšanje udobnosti, dok neki koriste podlogu od vazdušne mreže koja diše kako bi se sprečilo znojenje.  Budući da neki ruksaci imaju sistem traka za balansiranje u pet tačaka, ravnomerno raspoređuju opterećenja kako bi smanjili naprezanje mišića. Ostale torbe dolaze s podesivim naramenicama ili prsima koje možete prilagoditi svom telu za ergonomsko iskustvo nošenja.

Materijali bi trebalo da budu unapređeni, tj. protiv znojenja i da dišu.

Uvek predlažemo torbe i rančeve sa dodatnim USB konektorima i dodatnim navlakama protiv kiše. Nikada dovoljno pažnje, zar ne?

Prikaži:
Prikazano 1~24 od ukupno 0 proizvoda
Sortiraj:


Nema traženih proizvoda