Xiaomi

Xiaomi je privatna kineska kompanija koja se bavi proizvodnjom elektronike i softvera sa sedištemom u Pekingu. Osnovana je 2010. godine od samih partnera. Kompanija Xiaomi je podržao i Qualcomm, kompanija koja sarađuje sa najpoznatijim proizvođačima mobilnih tehnologija. Tako su telefoni koji proizvode Xiaomi opremljeni Qualcomm Snapdragon procesorima. Pored telefona, ova kompanija proizvodi i računare za tablete, pametne narukvice, pametne televizore i brojnu drugu praksu kao što su slušalice, pametna obuća i slično.

Oni su pametno iskoristili nevolju u kojoj se našao Huawei i preuzeli su im veliki deo tržišta zahvaljujući modernom dizajnu, povoljnim cenama, pojačanom marketingu...

Prvi uređaj koji je napravio Xiaomi je bio je Mi 2 i on je najavljen avgusta 2012. godine. Imao je ugrađen Qualcomm Snapdragon procesor i prodat je u skoro 10 miliona primeraka u prvih 11 meseci prodaje. To je otvorilo vrata ovoj kompaniji ka tržištima kao što su Evropa, SAD, Australija i Novi Zeland. Uspeh iz 2014. godine obeležen je činjenicom da je Xiaomi postao jedna od najprofitabilnijih kompanija na svetu, sa procenjenom vrednošću od 45 milijardi dolara. Nakon uspeha modela Mi2, ovaj proizvođač je proširio svoje poslovanje na međunarodni nivo. Ubrzo su se pojavili uređaji Mi 3 i Redmi i istorija je počela da se piše. Xiaomi Mi 3 je prodao prvu turu telefona u roku od dva minuta nakon što su pušteni u prodaju.

Proverite zbog čega se toliko priča o njihovim telefonima!

Prikaži:
Prikazano 1~1 od ukupno 1 proizvoda
Sortiraj:

Xiaomi Mobilni telefon Redmi 10C 4GB/128GB siva

Na lageru u prodavnici
20.999,00 din Dodaj u korpu